Despre proiect

Colentina Garden ofera 17 tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente incepand cu studiouri si apartamente de 2, 3 si 4 camere.

Suprafetele cuprinse intre 50 mp construiti si 84 mp construiti, gradinile generoase ale apartamentelor pozitionate la parter si locurile de parcare intr-o proportie foarte buna, definesc Colentina Garden o alternativa perfecta.

Apartamentele de la parter sunt prevazute cu gradini cu suprafete cuprinse intre 35- 55 mp, ideale pentru familiile cu copii, creand un spatiu exterior de joaca in incinta casei proprii, in acest fel oferind un sentiment de siguranta parintilor si in care te poti bucura oricand de aer si soare.Va facem alegerea mai usoara prin gradul de comparatie superlativ al conceptului de locuinta. Am incorporat caracteristici tehnice de foarte buna calitate, incepand cu fatadele, ferestrele si usile, peisagistica exterioara si calitatea echipamentelor inclusiv a finisajelor.

Colentina Garden propune un proiect P=+ 3 Etaje + 4 R, construit pe o structura de beton armat, avand zidarie exterioara Poorotherm de 30 cm si zidarie interioara Porotherm de 11.5 cm.

Accesul catre etajele superioare va fi executat prin 2 lifturi automate cu fotocelule, comandate electronic avand finisaj inox satinat si afisaj electronic prin 7 segmente.

Peretii interior ai apartamentelor vor fi constituiti din caramida Porotherm de 11.5 cm, tencuiti mecanizat si vopsiti in culoare alba.

In privinta structurii de geamuri, s-a optat pentru varianta profilelor Salamander tripan 73 mm, foarte apreciate din punct de vedere al calificativelor de rezistenta si a izolarii termice si fonice.

S-a optat de asemenea pentru usi Effe Class, cele de intrare apartament avand structura metalica, vopsite in camp electrostatic si polimerizater la peste 200 de grade, model E-1003 Gri Stone, iar usile de interior de lemn in 3 culori diferite la alegere model E-1406.

Toate apartamentele vor fi dotate cu radiatoare de foarte buna calitate si vor fi echipate cu centrale proprii.

Fiecare cumparator va beneficia de un budget pentru alegerea finisajelor de parchet, gresie si faianta prin furnizor Delta Studio.Pizza Flux, Gyros Thessaloniki, Spitalul FUNDENI, Dedeman, Carrefour.

Localizare

Colentina Garden
Strada Păsărani nr. 70
București 023044
(+4) 0746 458 969

office@colentina-garden.ro
whatsapp 0746 458 969 Cere oferta Cere oferta